Rólunk

 

RedWood Real Estate Holding

Cégünk elsősorban prémium kategóriás projektekkel foglalkozó ingatlanfejlesztő cég, mely nem specializálódik egy adott területre az ingatlanfejlesztésen belül. Portfóliónkban található iroda- szálloda- és lakópark fejlesztés is. Csapatunk nem tömegigényeket kielégítő fejlesztésekben gondolkozik, sokkal inkább egyedi igényekre szabott, különleges projektek érdeklik. Célunk az elsősorban mennyiségi kínálat által jellemzett piacra minőségi, egyedi projekteket hozni.

 

Küldetésünk

Célunk, hogy projektjeinkkel a legkorszerűbb, legújabb technológiai-, vagy akár hotel trendeket hozzuk el a magyar piacra. Munkánk során a jövő élettereit alakítjuk ki, melyek évtizedekig meghatározzák majd környezetünket. Felelősségünknek érezzük tehát, hogy a jövő városát és annak tereit vonzóbbá, élhetőbbé, szerethetőbbé és fenntarthatóbbá tegyük. Fejlesztéseinkkel olyan ikonikus épületeket kívánunk adni Budapestnek, melyek hosszú távon teszik még színesebbé és különlegesebbé fővárosunkat.

 

Az alapítóról

Erdei Bálint

Erdei Bálint, a Redwood Holding alapító tulajdonosa közgazdászként végzett a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd a Sheffield Hallam University-n szerzett bank és pénzügyekből mester diplomát. Pénzügyi karrierjét nemzetközi pénzügyi intézményekben kezdte Londonban, Münchenben és Miamiban. Ezután csatlakozott a General Electric Pénzügyi Management Programjához, ahol Six Sigma tanúsítványt szerzett. A GE berkein belül Pekingben és Shanghaiban dolgozott pénzügyi szakemberként.

2000-ben okleveles könyvvizsgálói képesítést szerzett a Magyar Könyvvizsgálói Kamaránál.

2004 óta érdeklődésének középpontjában az ingatlanfejlesztés áll. Ezen a területen projekt managerként szerzett tapasztalatot lakóingatlan-, hotel- és golfpálya fejlesztéseken egy budapesti székhelyű Izraeli ingatlanfejlesztő cégnél.

2010-2013 között a Magyar Golfszövetség elnökségi tagja.

2015-ben alapította meg saját ingatlanfejlesztéssel foglalkozó vállalkozását a RedWood Real Estate Holdingot.

Cége portfóliójában elsősorban budapesti prémium lokációkra fókuszáló prémium hotel-, lakó és irodafejlesztések találhatóak.