MSY5 Irodaház és bemutatóterem

 

Az épületről

A Máriássy5 épület a gyorsan fejlődő IX. kerületi üzleti negyed szélén, a Könyves Kálmán krt. déli részén fekszik. Az épületet 2000-ben fejlesztették és több, mint 4.000 m2-en kínál bérbeadható iroda-, bemutatóterem, szervíz- és raktárterületeket 101 parkolóval az ingatlanon belül.

Az épületen belül jelenleg kiadó egy földszinti terület, amely korábban autószalonként üzemelt. 

A bemutatóterem 2019-ben került felújításra. Teljes alapterülete 1260m2, amely magában foglalja a 4,55 m belmagasságú bemutatótermet, irodaterületeket, vizesblokkokat, illetve raktárt.

  • Jelenleg még szabad egy 450m2-es, Gubacsi útra néző terület, amely egy 150m2-es bemutatóteremből és azokból üvegfallal leválasztott exkluzív irodákból, vezetői irodából, illetve kiszolgáló területekből áll.
 

Elhelyezkedés

Elhelyezkedésének köszönhetően (Mester utca – Könyves Kálmán krt. – Rákóczi-híd, Duna part) az épület kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkezik, ezen túl nagyszerű láthatósággal is bír.

 

Megközelítés

Az 1. és 2. villamos vonalak, valamint a HÉV megállója 400 méteren belül található, az M3 metró és távolsági busz állomás 1,8 km-es távolságra helyezkedik el az épülettől. Az M5 autópálya közvetlenül az épület szomszédságából indul és az M0 körgyűrű, valamint a Liszt Ferenc repülőtér is könnyen elérhető az ingatlantól.

 

Szolgáltatások

Az irodaház frissen felújított, vizesblokkok, konyha újak, padlószőnyeg cserélve, falak frissen festve. Az első emeleti irodatérhez közös központi recepciós pult, konyha, ffi és női wc tartoznak. Az irodaházban minimum 42,26m2-es terület bérelhető. A kiadó emeleti irodaterülethez tartozik egy 183m2-es, wpc-vel burkolt és növényekkel fedett, belső udvarra néző tetőterasz is.

 

Adatok

Bérleti díj: 12 EUR/hónap
Üzemeltetési díj nettó 4-6 EUR/nm
Bérbevehető terület: 450 m2

Elérhetőségeink

Redwood Real Estate Holding
1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér 1.
+36 30 099 3333
office@redwoodholding.hu

 

Kérjen visszahívást

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.