RedWood Real Estate Holding

Cégünk elsősorban prémium kategóriás projektekkel foglalkozó ingatlanfejlesztő cég, mely nem specializálódik egy adott területre az ingatlanfejlesztésen belül. Portfóliónkban található iroda- szálloda- és lakópark fejlesztés is. Csapatunk nem tömegigényeket kielégítő fejlesztésekben gondolkozik, sokkal inkább egyedi igényekre szabott, különlegesebb projektek érdeklik. Célunk az elsősorban mennyiségi kínálat által jellemzett piacra minőségi, egyedi projekteket hozni.

Küldetésünk

Célunk, hogy projektjeinkkel a legkorszerűbb, legújabb technológiai-, vagy akár hotel trendeket hozzuk el a magyar piacra. Munkánk során a jövő élettereit alakítjuk ki, melyek évtizedekig meghatározzák majd könyezetünket. Felelősségünknek érezzük tehát, hogy a jövő városát és annak tereit vonzóbbá, élhetőbbé és fentarhatóbbá tegyük. Fejlesztéseinkkel olyan ikonikus épületeket kívánunk adni Budapestnek, melyek hosszú távon teszik még színesebbé és különlegesebbé fővárosunkat.

Az alapítóról

Erdei Bálint közgazdászként végzett a Budapesti Pénzügyi és Számviteli Főiskolán, majd a Sheffield Hallam University-n szerzett bank és pénzügyekből mester diplomát. Pénzügyi karrierjét nemzeközi pénzügyi intézményekben kezdte Londonban, Münchenben és Miamiban. Ezután csatlakozott a General Electric Pénzügyi Management Programjához, ahol Six Sigma tanusítvány szerzett. A GE berkein belül Pekingben és Shanghaiban dolgozott pénzügyi szakemberként.

2000-ben okleveles könyvizsgálói képesítést szerzett a Magyar Könyvizsgálói Kamaránál.
2004 óta érdeklődésének középpontjában az ingatlanfejlesztés áll. Ezen a területen projekt managerként szerzett tapasztalatot lakóingatlan-, hotel- és golf fejlesztéseken egy budapesti székhelyű Izraeli ingatlanfejlesztő cégnél.
2010-13-ig a Magyar Golfszövetség elnökségi tagja.
2015-ben alapította meg saját ingatlanfejlesztéssel foglalkozó vállalkozását a RedWood Real Estate Holdingot.

Cége portfóliójában elsősorban budapesti prémium lokációkra fókuszáló prémium hotel-, lakó és irodafejlesztések találhatóak.

RedWood Iroda

Fotók: Czabán Máté