Rólunk

2016-ban alapított ingatlanfejlesztéssel foglalkozó cég, melynek jelen pillanatban több párhuzamosan futó projektje van Budapesten. Az ingatlan piacon egy kisebb volumenű, prémium kategóriás fejlesztésekkel foglalkozó szereplő. A RedWood nem specializálódik egy adott területre az ingatlanfejlesztésen belül, portfóliójában található iroda- szálloda- és lakópark fejlesztés is.

A RedWood csapata semmiképpen sem szokványos, tömegigényeket kielégítő fejlesztésekben gondolkozik, inkább kisebb, de exkluzív, egyedi projektek érdeklik.

Prémium lokációkon választott olyan beruházásokról van szó, melyek mind az iroda, mind a szálloda- és a lakóparkok piacán is újat mutatnak.

Épületeik a maguk szegmensében a legkorszerűbb, legújabb technológiai-, vagy akár hotel trendeket hozzák el a magyar piacra.

A RedWood célja egyedit, kiemelkedőt, és mindenképpen minőségit alkotni, ami a jelenlegi mennyiségi kínálat által jellemzett piacra minőségi, egyedi projekteket hozni.

Felelősségünk, hogy fejlesztéseinkkel olyan ikonikus épületeket adjunk Budapestnek, melyek hosszú távon teszik még színesebbé és különlegesebbé fővárosunkat.

Fotók: Czabán Máté

Díjaink, szakmai elismerések

A RedWood Holding-ot a CIJ Awards 2018 Hungary ingatlanpiaci megmérettetésen a szakma legdinamikusabban fejlődő, leginnovatívabb fejlesztő cégének választották.

Az év irodája design díj 2018 győztes

Redwood iroda

Év tervezett hotel projekje 2018 győztes

Hard Rock Hotel Budapest