Fagyöngy Lakópark

Hard Rock Hotel
 

Helyszín és koncepció

A Fagyöngy Lakópark Projekt Budapest, III. kerületében a Valéria utca - Róza köz – Körös utca – Papírgyár utca közötti 13.802 négyzetméteres, zöldövezeti, kertvárosi területen valósult meg.

A lakóparkban összesen 160 lakás került kialakításra. A lakópark tervezésénél fontos szempont volt, hogy a lakások ne egy tömb épületbe legyenek bezsúfolva, így a lakópark területén belül 10 kisebb, egymástól parkosított terekkel elválasztott épület helyezkedik el. Az épületek szellős elhelyezkedése és a köztük kialakított zöld parkok és közösségi terek biztosítják Fagyöngy Lakópark lakásainak kertvárosias hangulatú környezetét egy jól megközelíthető, kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken.

A Fagyöngy Lakóparkban műszakilag a jelenlegi piacon legfejlettebb felszereltségű, modern mai otthonokat hoztunk létre a lakók számára, ahol a gyönyörű, új otthon szerves része a kert és az a parkosított zöld terek által nyújtott aktív szórakozási lehetőségek.

A Fagyöngy Lakópark lakóinak komfortérzetét tovább emeli, hogy az otthonuk közvetlen közelében, azaz a zárt lakópark területén került kialakításra egy kültéri edzőpark - felnőtt játszótér - és mivel a környéken nincsen a közelben játszótér, ezért a lakóparki gyerekek egy saját 400m2-es játszóteret kaptak.

A prémium műszaki felszereltségből és a magas színvonalú műszaki felszereltségből adódóan alacsonyak a fenntartási költségek.
 

Magas színvonalú műszaki felszereltség

  • SMART mennyezeti hűtő/fűtő rendszer
  • 3 rétegű üvegezésű nyílászárók
  • riasztórendszer előkészítés
  • vizes helységekben padlófűtés
  • enerigatakarékos hőszivattyús technológia
  • Wifi előkészítés