Hard Rock Hotel

Minden ott kezdődött, amikor a rock legenda, Eric Clapton az eredeti, akkor még egyetlen Londoni Hard Rock Cafénak ajándékozta kedvenc gitárját. Ez a gesztus tette le a mai Hard Rock birodalom alapköveit.

A ma már a floridai székhelyű és az ottani seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock International a világ 74 országában üzemeltet 185 éttermet, 27 luxus szállodát és 12 kaszinót. Erőteleljes európai terjeszkedésében Londonnal és Madriddal szinte egy időben nyitja meg kapuit a budapesti szálloda, amely a LifeStyle hotel kategória úttörőjeként jelenik meg a Közép-Kelet Európai piacon Budapesti debütálásával.

A Hard Rock nem egy zenei témájú étterem vagy hotel márka. A zene az egész rendszer és élmény alapköve, maga a márka DNS-e.

Hard Rock tulajdonában van a zenei világ legnagyobb pop-rock emlektárgy gyűjteménye, több mint 80.000 ereklyével amelyekből a Budapesti Hotelben is számos darab lesz kiállítva a belsőépitészet, a belső terek kialakításának szerves részeként.

Év tervezett hotel projekje 2018 győztes

Világszínvonalú étterem, kávézó, bár
Konferencia-
terem
Hard Rock
shop

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán nyitja meg kapuit 2019 év végéig. Az Ó utcai eredeti épület lebontásra került, a Nagymező utcai homlokzat viszont megmarad - emögé kerül majd a hotel új szerkezete. A szobák átlagos mérete 25 négyzetméter lesz. A hotel alatt egy 70 férőhelyes garázst is helyet kap majd. A budapesti bulinegyed központjának számító helyszínhez egy modern nemzetközi konyhás étterem és bár, egy Lobby Bár és Prémium kávézó, egy kis konferenciaközpont, egy tetőtéri “Rooftop” multi-funkcionális rendezvény helyszín és egy Rock Shop ajandék és ruha kollekció üzlet csatlakozik majd.

A Hard Rock Hotel nem csak a budapesti szallodai szoba kínálatban nyújt majd újat a vendégeknek, éttermeivel, koncertjeivel, bárjaival egy világklasszis színvonalú szórakoztatást, gasztronómiát és mixológiát hoz el és kínál a magyar fővárosba.