Hard Rock Hotel Budapest

Minden ott kezdődött, amikor a rock legenda, Eric Clapton az eredeti, akkor még egyetlen Londoni Hard Rock Cafénak ajándékozta kedvenc gitárját. Ez a gesztus tette le a mai Hard Rock birodalom alapköveit.

A ma már a floridai székhelyű és az ottani seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock International a világ 74 országában üzemeltet 185 éttermet, 27 luxus szállodát és 12 kaszinót. Erőteleljes európai terjeszkedésében Londonnal és Madriddal szinte egy időben nyitja meg kapuit a budapesti szálloda, amely a LifeStyle hotel kategória úttörőjeként jelenik meg a Közép-Kelet Európai piacon Budapesti debütálásával.

A Hard Rock nem egy zenei témájú étterem vagy hotel márka. A zene az egész rendszer és élmény alapköve, maga a márka DNS-e.

Hard Rock tulajdonában van a zenei világ legnagyobb pop-rock emlektárgy gyűjteménye, több mint 80.000 ereklyével amelyekből a Budapesti Hotelben is számos darab lesz kiállítva a belsőépitészet, a belső terek kialakításának szerves részeként.

Év tervezett hotel projekje 2018 győztes

Világszínvonalú étterem, kávézó, bár
Konferencia-
terem
Rock
Shop

A Budapesti szálloda a VI. kerületben az Ó utca és a Nagymező utca sarkán nyitja meg kapuit 2021-ben. Az Ó utcai eredeti épület lebontásra került, a Nagymező utcai homlokzat viszont az eredeti formájában megmaradt - emögé került be a hotel új szerkezete. Az épületben 6 emeleten 136, átlagosan 25 négyzetméteres szoba került kialakításra. A hotel alatt egy két szintes, 70 férőhelyes garázs kap helyet.

A budapesti bulinegyed központjának számító helyszínhez egy modern nemzetközi konyhás étterem és bár, egy lobby bár és kávézó, egy kis konferenciaközpont, egy tetőtéri “Rooftop” multi-funkcionális rendezvény helyszín és egy Rock Shop ajandék üzlet csatlakozik majd.

A Hard Rock Hotel nem csak a budapesti szállodai szoba kínálatban nyújt majd újat a vendégeknek, éttermeivel, koncertjeivel, bárjaival egy világklasszis színvonalú szórakoztatást, gasztronómiát és mixológiát hoz el magyar fővárosba.

Képek a hotelről