Díjaink, szakmai elismerések

A RedWood Holding-ot a CIJ Awards 2018 Hungary ingatlanpiaci megmérettetésen a szakma legdinamikusabban fejlődő, leginnovatívabb fejlesztő cégének választották.

Az év irodája design díj 2018 győztes

Redwood iroda

Év tervezett hotel projekje 2018 győztes

Hard Rock Hotel Budapest

Újabb RedWood siker! Nemzetközi nívódíjat kapott az Ecodome a FIABCI World Prix d’Excellence pályázaton.

FIABCI

A világ legnagyobb nemzetközi ingatlanszövetsége, a párizsi székhelyű FIABCI minden évben megrendezi a Nemzetközi Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázatot (FIABCI World Prix d'Excellence), amelynek célja a legsikeresebb ingatlanfejlesztések kiválasztása és elismerése. A 25 évvel ezelőtt útjára indított FIABCI Prix d’Excellence a világ legrangosabb ingatlanfejlesztési pályázata 1997 óta van jelen Magyarországon is.

Pályázatok ebben az évben is több, mint 60 országból érkeztek összesen 14 kategóriában, melyet egy 62 szakemberből álló zsűri bírált el, képviselve az ingatlanfejlesztési szakma egy-egy speciális ágazatát.

A bírálat főbb szempontjai között szerepel az ingatlanfejlesztés koncepciója, építészeti- és városépítészeti színvonala, a kivitelezés minősége és nagy hangsúlyt kap a környezetvédelem és az ingatlanfejlesztés társadalmi hasznossága.

Az idei FIABCI nemzetközi pályázaton a hagyományoknak megfelelően, a FIABCI Magyar Tagozata és a Magyar Ingatlanszövetség által szervezett XXI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat győztesei vettek részt Magyarországról. A XXI. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázat 2018. novemberi eredményhirdetésén és díjátadó ünnepségén Erdei Bálint a Redwood Holding ügyvezetője a Ecodome irodaház fejlesztőjeként vehette át a HUGBC (Magyar Környezettudatos Építés Egyesülete) különdíját illetve a Magyar Építőipari Nívódíj Pályázaton a középület kategóriában az Ecodome Irodaház Nívódíját.

A magyar sikerek után a FIACBI rangos nemzetközi mezőnyében a környezetvédelmi kategóriában a Redwood Holding fejlesztésében készült Ecodome irodaház II. helyezését kapta. A díjat idén a járványügyi óvintézkedések érdekében a tervezett Manilai díjátadó helyett Budapesten adták át.