Hard Rock Hotel

Minden ott kezdődött, amikor a rock legenda, Eric Clapton az eredeti, akkor még egyetlen Londoni Hard Rock Cafénak ajándékozta kedvenc gitárját. Ez a gesztus tette le a mai Hard Rock birodalom alapköveit.

A ma már a floridai székhelyű és az ottani seminole indiánok tulajdonában levő Hard Rock Hotel hálózat a világon 37 luxus szállodát üzemeltet. Erőteleljes európai terjeszkedésében, Berlinnel, Londonnal és Máltával szinte egy időben nyitja meg kapuit a budapesti szálloda.

A Hard Rock hotelek élményvilágát egységesen a zene hatja át.

Minden egyes Hard Rock szálloda az adott város hangulatát ragadja meg és ötvözi azt a Hard Rock vibráló zenei világával.

A Hard Rock Hotel Budapest lenyűgöző, luxus tereiben megcsodálhatjuk majd számos szupersztár dedikált hangszerét, fellépőruháit miközben zenei programokkal, koncertekkel teli program áll majd a vendégek rendelkezésére. A budapesti Hard Rock Hotel új szintre emeli a főváros hotel kínálatát.

Exkluzív
étterem
Konferencia-
terem
Hard Rock
shop

A VI. kerületbe tervezett két másik új hotellel - az egykori balettintézet helyén kialakított Marriott W és a Lázár utcában megnyíló Hilton Garden Inn - együtt ötcsillagos szolgáltatásokat nyújtó, "true lifestyle hotelek" lépnek be a szállodai kínálatba.

A budapesti bulinegyed központjának számító helyszínhez egy étterem, egy konferenciaterem és egy ajándékbolt is csatlakozik majd.

A Hard Rock Hotel Budapest várhatóan 2019. nyarán nyitja meg kapuit.