EcoDome Irodaház

A mintegy 5000 négyzetméteren elterülő Ecodome Irodaház az I. kerületi Mészáros utca és Pálya utca között helyezkedik el.

Az Ecodome Irodaház egy emberi léptékű, barátságos, nagyon sok belső zöld területtel rendelkező és egészséges környezet biztosító egyedi épület, amely a fenntarthatóságot, a kellemes és ma már kiemelkedően fontos egészséges munkakörnyezetet, valamint a bérlők számára nagyon kedvező üzemeltetési költséget ötvözi.

Az Ecodome üzemeltetési költségei alacsonyabbak lesznek, mint a piacon már jelenlévő és a közeljövőben fejlesztendő házakénál.

Mit jelent ez a bérlőknek? Az energiamegtakarítás mértéke 24-50% között alakul; 40%-os víz- és 60%-os villamosenergia megtakarítással számolnak, és a szokásosnál 70%-kal kevesebb szilárd hulladék keletkezik majd az épületben.

Ledvilágítás, napelem, szürkevíz-felhasználás, okosórák és egy sor egyéb olyan innováció, amely külön-külön mind megtalálhatóak a budapesti irodapiacon, de egyetlen épületbe még nem építettek be ennyi korszerű eszközt.

Irodaterület összesen:
5000 m2
Környezettudatos
épület
Átadás
2018 július

Bérbeadás

Cushman & Wakefield

+36 1 268 1288

www.redwoodholding.hu/ecodome

Az Ecodome Irodaház terve platina szintű LEED környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, ami kategóriájában a lehető legmagasabb minősítés.

Az épület úgy lesz modern, hogy közben beleillik a patinás városi környezetbe. A tetőteraszok a Vár bástyájával azonos magasságban lesznek, így fantasztikus panorámát kínálnak majd. Ugyanakkor az egész épületre igaz, hogy magasan a házak fölé nyúlik, mégsem nyomja agyon a város finom szövetét.

Az Ecodome a környék szerves része lesz: az épület jobb oldalán épülő passzázs, amely a kerületi szabályozási tervével összhangban a Mészáros utcát a Déli pályaudvarral összekötő sétány kiindulópontja lesz. A beruházók szeretnének valamit visszaadni a közösségnek is: ezt a célt szolgálja majd, az épület előtti, beékelt zöld kert.

Az épület frontja úgy kerül kialakításra, hogy irodatereknek is alkalmas legyen, de igény esetén bárki által látogatható kereskedelmi egységek is kialakíthatóan benne.

EcodomeLEED

Kérjen visszahívást!

Rólunk írták

A legmodernebb zöld megoldásokkal jön az Ecodome irodaház

2017. október 02. - Ingatlanhírek.hu

Pár hónap alatt 50 százalékos volt a drágulás az ingatlanoknál! És még nincs vége

2017. szeptember 21. - Portfolio.hu

Bel-Budán épül a legújabb irodagyöngyszem

2017. szeptember 18. - Ingatlanhírek.hu

Ez lehet a csodafegyver a munkaerőhiány ellen?

2017. szeptember 14. - Portfolio.hu

Egyre több pénzt lehet csinálni ezekkel az ingatlanokkal

2017. szeptember 12. - Portfolio.hu

Indul az Ecodome építése - átadás bő egy év múlva

2017. július 4. - Irodakereso.info

Már épül az Ecodome irodaház is

2017. június 29. - Realista.hu

Ecodome office building construction begins

2017. június 29. - Bbj.hu

Elindult az Ecodome irodaház fejlesztése

2017. június 26. - Cushmanwakefield.hu

Ökoirodaház épül Bel-Buda egyik legértékesebb foghíjtelkén

2017. május 29. - Napi.hu

A Déli mellett épül fel Buda szuperzöld irodaháza

2015. május 29. - Portfolio.hu