EcoDome Irodaház

A mintegy 5000 négyzetméteren elterülő Ecodome Irodaház az I. kerületi Mészáros utca és Pálya utca között helyezkedik el.

Az Ecodome Irodaház egy emberi léptékű, barátságos, nagyon sok belső zöld területtel rendelkező és egészséges környezet biztosító egyedi épület, amely a fenntarthatóságot, a kellemes és ma már kiemelkedően fontos egészséges munkakörnyezetet, valamint a bérlők számára nagyon kedvező üzemeltetési költséget ötvözi.

Az Ecodome üzemeltetési költségei alacsonyabbak lesznek, mint a piacon már jelenlévő és a közeljövőben fejlesztendő házakénál.

Mit jelent ez a bérlőknek? Az energiamegtakarítás mértéke 24-50% között alakul; 40%-os víz- és 60%-os villamosenergia megtakarítással számolnak, és a szokásosnál 70%-kal kevesebb szilárd hulladék keletkezik majd az épületben.

Ledvilágítás, napelem, szürkevíz-felhasználás, okosórák és egy sor egyéb olyan innováció, amely külön-külön mind megtalálhatóak a budapesti irodapiacon, de egyetlen épületbe még nem építettek be ennyi korszerű eszközt.

Irodaterület összesen:
5000 m2
Környezettudatos
épület
Átadás
2018 július

Bérbeadás

Cushman & Wakefield

+36 1 268 1288

www.redwoodholding.hu/ecodome

Az Ecodome Irodaház terve platina szintű LEED környezetvédelmi tanúsítvánnyal rendelkezik, ami kategóriájában a lehető legmagasabb minősítés.

Az épület úgy lesz modern, hogy közben beleillik a patinás városi környezetbe. A tetőteraszok a Vár bástyájával azonos magasságban lesznek, így fantasztikus panorámát kínálnak majd. Ugyanakkor az egész épületre igaz, hogy magasan a házak fölé nyúlik, mégsem nyomja agyon a város finom szövetét.

Az Ecodome a környék szerves része lesz: az épület jobb oldalán épülő passzázs, amely a kerületi szabályozási tervével összhangban a Mészáros utcát a Déli pályaudvarral összekötő sétány kiindulópontja lesz. A beruházók szeretnének valamit visszaadni a közösségnek is: ezt a célt szolgálja majd, az épület előtti, beékelt zöld kert.

Az épület frontja úgy kerül kialakításra, hogy irodatereknek is alkalmas legyen, de igény esetén bárki által látogatható kereskedelmi egységek is kialakíthatóan benne.

EcodomeLEED

Kérjen visszahívást!